Zo krijgt jouw visie vleugels!En jij ook!

Vergroot nu jouw impact en word de transformationeel leider die je altijd al bedoeld was te zijn!

Example image

Al in 3 sessies een megaboost voor je leiderschap!

Example image

Geef woorden aan je visie

Example image

Neem mensen mee in jouw verhaal

Example image

Vind de sleutel naar echte impact!

Stop met voortdurend concessies doen aan wie je werkelijk bent

Als alles klopt

Je kent het wel, dat knagende gevoel dat er meer moet zijn dan dit. Oh ja, je doet best leuke dingen, je inkomen is wel oké, maar het is het allemaal nog niet echt.

Of je hebt wel de stoute schoenen aangetrokken en bent gaan rennen met je visie, maar tot je grote schrik lijkt je angst werkelijkheid te worden: ze begrijpen je niet. Er is te weinig vraag naar wat jij doet, zo lijkt het.

Hoe zou het zijn als alles klopt? Als jij elke dag doet waarvoor je bedoeld bent? Als je daar gewoon je brood mee kunt verdienen? Als mensen enthousiast worden van jouw verhaal en je dagelijks mensen mag inspireren?

Hoe zou het zijn als alles klopt? Het kan, dat weet ik uit ervaring. Maar doe het niet alleen, want wat jou uniek maakt, vind je zelf waarschijnlijk heel gewoon. Je hebt iemand naast je nodig die je laat zien welke goud je draagt. Mag ik je daarbij helpen?

No one is you and that is your power!

Je was nooit bedoeld om alleen te staan

Misschien heb je al een aansprekende visie. Je schreef misschien al eens een boek en spreekt regelmatig. En het gaat eigenlijk best lekker, alleen moet je steeds vaker nee verkopen. Je hebt geprobeerd een team te vormen en op te leiden, maar mensen blijven maar naar jou vragen. Je werkt harder dan je eigenlijk zou willen.

Been there, done that.

Ik kan je leren hoe je een overdraagbare organisatie bouwt, die rustig aan door kan blijven groeien zonder dat jouw agenda uitpuilt. Ik help je goede keuzes maken, zodat jij kunt doen waar jij echt plezier aan beleeft en de rest kunt uitbesteden.

Ik help je dat te doen op een manier die recht doet aan jou, aan je team èn aan je klanten. Dus begin nu aan je organisatie te werken, in plaats van alleen in je organisatie, en je zult zien hoe snel het groeit!

Jij gaat weer alleen doen waar je blij van wordt, het kan!

Stel je voor...

Example image

Jij als leider van een beweging

Zie jij het voor je? Hele groepen mensen die geïnspireerd worden door jou? Vanwege je authenticiteit, je unieke ideeën en je liefde voor mensen

Example image

Je visie die vleugels krijgt

Geen concessies meer, maar 100% van de tijd werken vanuit je visie, die je scherp op papier en op je netvlies hebt en overtuigend kunt communiceren.

Example image

Een schaalbare organisatie vol enthousiaste mensen

Want wat heb je aan succes als je er niet vanuit kunt delen? Je bent niet bedoeld om alleen te staan. Bouw aan een schaalbare organisatie die kan blijven groeien en niet stopt bij jou.

Durf jij jezelf te laten zien?

Het begint bij jou

Bouw je identiteit niet op je onderneming, bouw je onderneming op je identiteit!

Wil jij in slechts 3 sessies:

  • een helder ondernemersverhaal

  • een hands-on plan voor het realiseren van je visie

  • een communicatiestrategie?

Dan is het High Impact Programma Short iets voor jou! Leg nu de basis voor jouw onderneming, volledig gebaseerd op jouw authentieke visie.

Als auteur van 3 boeken over Samensturing, die vertellen van wat ik mijn hele leven al doe, weet ik precies wat je hiervoor nodig hebt. Maar be aware, het vraagt wel de moed om jezelf te laten zien. Op jouw leven rust een unieke visie, jouw verhaal doet ertoe!

Ben je klaar om dit te ontdekken? Boek dan nu jouw High Impact Programma Short!

Essentiële lessen voor visionairs die hun onderneming willen laten groeien

Ben jij al wat verder in je ondernemerschap? Heeft jouw visie al vleugels gekregen, maar heb je het gevoel dat je zelf niet meer aan landen toe komt? Dan is het tijd voor een belangrijke keuze: maak je organisatie overdraagbaar! Teveel visionairs maken hier geen tijd voor, en blijven zelf overal aan vastzitten, met alle gevolgen van dien.

Zet vanaf nu 1 dag per week daarvoor opzij, je zult er geen spijt van krijgen, trust me! Ik was ooit te laat met het zetten van deze stap en dat heeft me ongelooflijk veel gekost. Jij kunt dat voorkomen en gebruik maken van al mijn lessen, die ik heb beschreven in mijn online academie Succesvol Ondernemen met Samensturing.

In een halfjaar tijd zetten wij de basis neer voor jouw overdraagbare en schaalbare onderneming, die rustig kan doorgroeien, ook zonder dat jij overal bij betrokken bent. Zodat jij weer kunt doen waar jij het meest blij van wordt en waar je op je best bent!

Boek nu het High Impact Programma en bouw je organisatie uit zonder stress!

Laten we jouw organisatie uitbouwen!

Een greep uit wat je kunt verwachten:

Eén-op-één sessies

In High Impact sessies, waarvoor je 3 uur per keer mag reserveren, duiken wij de diepte in. We verkennen alle ins en outs van jouw visie, jouw verhaal en jouw wensen en zetten die op in praktische stappen.

Templates die werken

We werken met templates die ik speciaal heb ontwikkeld voor de Samensturingsacademie en die hun effect al hebben bewezen.

Jouw visie is uniek, maar ondernemersvaardigheden zijn dat niet per se. Laten we doen wat werkt!

Uitgebreide online academie

Krijg exclusief toegang tot onze online academie en leer met Samensturing je team versterken en je organisatie uitbouwen. Kijk nog eens rustig terug of bereid je voor op de volgende sessie. Altijd alles bij de hand voor jouw succes!

Zij hebben dit programma als waardevol ervaren:

Example image

"Rianca heeft me in heel korte tijd geholpen om te blijven staan op het moment dat de zaken mijn verstand te boven gingen. Voor een persoon die vanuit de ratio handelt zoals ik, was het tot dan toe onbekende emotionele vlak beangstigend. Met vertrouwen en aanmoediging heeft ze me geleerd om te voelen en te ervaren, in plaats van alles te beredeneren. Mijn systeem kan zo helen en compleet worden. Door duidelijk te kaderen en grenzen aan te geven, leerde ze me in de praktijk hoe dat nu werkt en daarmee is het positieve resultaat onontbeerlijk. Een gedurfde benadering waarbij lef, liefde, moed en inzicht vereist is en die zoveel oplevert, is een staande ovatie waard." 

Esther Caron

Example image

Rianca is een wijze vrouw die snel denkt en analytisch sterk is. In het coachingstraject dat ik bij haar volg blijkt dat ze snel tot de essentie komt, aanzet tot nadenken en reflectie. De kracht van het concept Samensturing is dat de coaching ondersteund kan worden met inspirerende online lessen uit de Samensturingsacademie. Ze bouwt vanuit ervaring met kwetsbaarheid en oprechtheid aan een nieuwe generatie van leiders die het verschil kunnen maken."

Jan-Willem ten Hove

Example image

"Het programma zit mooi in elkaar, de video's zijn fijn ingedeeld en hebben een duidelijke indeling en opbouw. Rianca geeft in de video's duidelijke uitleg. Dit heeft mijn inzicht en kennis van Samensturing vergroot.
Samen met de coaching van Rianca is dit voor mij een heel waardevol leerproces waarin ik steeds meer zie wat Samensturing in een bepaalde situatie zou kunnen betekenen en wat hiervoor nodig is. Rianca is goed in het analyseren van situaties en ziet goed mijn kwaliteiten en weet me hier op een fijne maner in aan te moedigen. Verder is ze goed in het creëren van een fijne, open, veilige sfeer waarin alle ruimte is om te leren."

Anne Boogaard

Start nu  

En ervaar de transformatie zelf!