Meesterschap in Samensturing ontwikkelen?

Ontdek hoe dat jou als leider en veranderaar kan versterken

Example image

een integrale aanpak voor je handelen

Example image

veilig leren in kleine groepen

Example image

vergroot je impact exponentieel

Example image

met uitgebreide online academie

het lijkt zo logisch..

Samensturing, lastiger dan je denkt?

Veel organisaties zijn de afgelopen jaren gestart met Samensturing, al dan niet naar aanleiding van mijn boek, dat in 2018 uitkwam. Als je ermee aan de slag gaat, merk je echter, dat het nog niet altijd zo eenvoudig is.

Ja, het zijn hele natuurlijke en eenvoudige principes. Maar ze raken ook aan wie we zijn als mens. Bij onszelf en bij anderen. Wil je leren omgaan met deze dynamiek? Processen leren ontwerpen en begeleiden die de ontwikkeling naar Samensturing ondersteunen? Steviger staan in jouw rol als veranderaar? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

In deze gedegen jaaropleiding leer je alles wat je nodig hebt. De opleiding bestaat uit:

  • > 12 live opleidingsdagen in kleine groepen

  • > een uitgebreide online academie en community om je te ondersteunen

  • > praktijkopdrachten en persoonlijke coaching bij de toepassing

  • > certificering tot allround specialist Samensturing bij voldoende aanwezigheid en afronding praktijkopdrachten

een nieuwe beweging starten?

Ook dat kan met Samensturing!

  • Leer werken vanuit een collectief doel en zingevingskader

  • Ontdek jouw mandaat en plaats van maximale impact

  • Start op de plek waar je bent

  • Verbind anderen aan jouw visie en elkaar

  • Geef woorden aan je visie

De eerstvolgende opleidingsgroep start op 31 mei en er zijn nog een paar plekken! Dus meld je snel aan of boek een intakegesprek als je eerst meer wilt weten.

Dit is een uitdagende opleiding die:

> minimaal een dagdeel per week van je tijd vraagt

> vraagt dat je bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken

> je verbaasd zal doen staan hoe eenvoudig je jouw impact kan vergroten

Durf jij het aan?

Reviews

Wat zeggen deelnemers over de opleiding?

Ik heb echt ontzettend genoten van de opleidingsdagen en talloze nieuwe inzichten opgedaan! En dan niet op een manier van: ik verdwaal in die nieuwe inzichten, nee, juist de duidelijke fasering van Samensturing en de formulering van kernprincipes, maakten het steeds weer overzichtelijk.

We gingen tijdens de lesdagen steeds aan de slag met probleemvelden uit onze eigen werksituaties, wat tot inspirerende nieuwe inzichten leidde. Wat levert Samensturing veel op! Werkgeluk, verminderd ziekteverzuim, een transformatie van leiderschap… Rianca is een echte vakvrouw!

Karen Zwijze

onderzoeker en adviseur

De nieuwe opleiding zit mooi in elkaar, de video's zijn fijn ingedeeld en hebben een duidelijke indeling en opbouw. Rianca geeft in de video's duidelijke uitleg. Dit heeft mijn inzicht en kennis van Samensturing vergroot. Dit heeft mijn inzicht en kennis van Samensturing vergroot. Samen met de coaching van Rianca is dit voor mij een heel waardevol leerproces waarin ik steeds meer zie wat Samensturing in een bepaalde situatie zou kunnen betekenen en wat hiervoor nodig is.


Rianca is goed in het analyseren van situaties en ziet goed mijn kwaliteiten en weet me hier op een fijne maner in aan te moedigen. Verder is ze goed in het creëren van een fijne, open, veilige sfeer waarin alle ruimte is om te leren."

Anne Boogaard

eigenaar Moving with Intent

Rianca raakt altijd de kern. Rianca is een begaafd strategisch adviseur en coach die scherp ziet wat er speelt én daar op een treffende manier woorden aan weet te geven. Dat kan ze op organisatieniveau, maar net zo makkelijk op persoonlijk of maatschappelijk niveau.

Maar daar blijft het niet bij: op intelligente en tegelijkertijd soepele wijze weet ze mensen en processen in beweging te brengen en zo terug te brengen naar de essentie. Omdat ze daarmee oppervlakkige tegenstellingen weet te overbruggen, geloof ik dat er in deze tijd voor haar een belangrijke rol is weggelegd om richting te geven en bij te dragen aan de maatschappelijke transitie waar we inzitten.

Benjamin Hoddenbagh

zelfstandig ondernemer

Sluit je aan bij een groeiende groep mensen die ècht impact maken

Jij kunt het ook!